Bodega Salud logo
a

SALUDIN KESÄMENU JA KUULUISAT KLASSIKOT

50 vuotta

Kesän korvilla laadimme uuden menun jossa maistuu espanjalaiset maut, kesäkauden raikkaus ja keveys sekä Josper-puuhiiligrillimme tuoma kesäinen grillauksen leima. Menulta löytyy laaja valikoima Tapas-herkkuja alkuruuaksi tai pienempään nälkään sekä pääruokia varmasti jokaiseen makuun, unohtamatta ravintolamme ehdottomia klassikoita pippuripihviä, rosvopaistia tai Cabrales-härkää. Itse asiassa klassikoiden määrä tällä ruokalistalla lisääntyy entisestään!

Saludin 50. juhlavuoden kunniaksi olemme lisänneet ruokalistallemme asiakkaidemme toiveherkkuja vuosien varrelta. Vieläkö muistat nämä annokset?

SIIKAA AL SAL – Paksussa suolakuoressa kypsennetty sitruunalla ja yrteillä maustettu kokonainen siika. Suolakuoressa kypsentäminen tekee kalasta mahdottoman maukasta ja mehevää!

HÄRKÄÄ EL CORDOBES – Matadorin miekassa kypsennetty härän sisäfilee pihvi joka komeasti liekitetään miekassa pöytäsi vieressä.

SURF&TURF – Suuri suosikki Saludin mennä vuosilta, ulkofileetä ja rapuja. Nam!

PIKADORIN PIHVI – Asiakkaidemme toiveuusinta suoraan 80-luvulta! Vehnäohukaiselle katettu muhkea annos, jossa pariloitua naudan ulkofileetä, katkarapuja, kasviksia kera juustokuorrutuksen ja monenlaisen kastikkeen. Tämä klassikko pitää ehdottomasti testata.

Tutustu näihin herkkuihin tarkemmin ja ihan koko ruokalistaan osoitteessa: À la Carte – Bodega Salud
tai saavu paikan päälle herkuttelemaan. Pöytävaraus onnistuu suoraan tästä: Varaa Bodega Salud – DinnerBooking

BIENVENIDO!

Juhlavuoteen liittyvät tapahtumat

Seuraa saludia somessa