À la carte
Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja palvelu ovat tunnettuja jo vuosien takaa. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä kokeaksesi aidon andalusialaisen tunnelman!
Tutustu lisää
Tapas bar
Juomat
Kokoukset & juhlat
TAPAS – ALKURUOKIA
Pikku kasarillinen chili-valkosipuliöljyssä paistettuja jättikatkarapuja. (L,G) Valitse 5 tai 10 kpl.
Lempeästi Tahinilla maustettuja kikherneitä ja pinaattia. (G, VEGAN)
Saludin etanapannut
- valkosipulivoita ja espanjalaisia juustoja (pyydettäessä G)
- chorizoa, serrano-kinkkua ja tomaattia ( M, pyydettäessä G)
Turskatäytteiset kroketit tarjoillaan valkoisen ja punaisen mojo-kastikkeen kera (L,G)
Marmoroitua tammenterhoilla herkutelleen mustan possun ilmakuivattua kinkkua. (M,G)
Paistettuja kampasimpukoita, pikkelöityä fenkolia ja appelsiinimajoneesia (L, G)
Sitrus maustettuja paahdettuja minimustekaloja (M,G)
Sinisimpukoita espanjalaiseen tapaan kasvis-salpicónin kera (M,G)
Txistorra-makkaraa viskissä (M)
Espanjalaiset paistetut mausteiset perunat, tarjoillaan aiolin kera. (M,G)
El classico! Friteeratut, paneroidut pässinkivekset ja paahdettua paprikakastiketta. (L,G)
Lämmintä valkosipulileipää. (L, pyydettäessä G)
CLÁSICOS DE SALUD
Cabrales-härkää. Pariloitu naudan sisäfileepihvi konjakki-sinihomejuusto kastikkeen ja talon kiekuraperunoiden kera.
CARNE Y AVES
Grillattua ibérico porsaan abanicaa, mausteista riisiä, mojo-kastiketta ja aiolia (M,G)
Mureaksi haudutettua härän poskea, harissa-perunaa, paistettuja papuja ja timjami-sherrykastiketta (M,G)
Ankankoipi-confit, rosmariini-appelsiinikastiketta ja ankanrasvassa paahdettua perunaa (M,G)
PESCADO Y VERDURAS
Päivän kalaa ja espanjalaista chorizo-mustapapu Succotashia. (M,G)
Kokonaisia tiikerirapuja, sinisimpukoita, turskaa, perunaa ja kasviksia kermaisessa tomaattiliemessä. (L,G)
Paella valmistetaan kahdelle henkilölle ja sen valmistusaika on 40 minuuttia. (M,G)
Valitse:
– Saludin merellinen paella: Sinisimpukoita, rapuja ja päivän kalaa
– Saludin kana-chorizo paella
Paahdettua kukkakaalia, lämpimästi maustettua kermaista pinaattia ja friteerattuja kikherneitä sekä Muhammara-kastiketta (VEG,G)
POSTRES – JÄLKIRUOKIA
Ruokosokerilla päältä rapeaksi paahdettu perinteinen katalonialainen vanukas. Tarjoillaan tuoreiden marjojen kera. (L,G)
Espanjalaiset ”köyhät ritarit”, paahdettua pistaasia ja mantelia sekä pecan-jäätelöä. (L)
Suklaa ganaché, suklaamultaa, kahvikastiketta ja appelsiinia. (VEG,G)
Konjakilla liekitettyjä mansikoita kevyesti viherpippurilla maustettuna. Tarjoillaan vaniljajäätelön kera. (L,G)
Raikasta sorbettia päivän valikoiman mukaan. Tarjoillaan Cava tilkan kera. (VEGAN, G)
Lasten lista
Lasten annoksiin voit valita mieleiset perunat ja kastikkeen. Annokset sisältävät salaattipöydän alkuruuaksi.
Päivän kalaa paistettuna
Saludin lihapullia
Falafel pihvit
Grillattua Ibérico possua
Grillattua kanaa
Perunamuusi
Ranskanperunat
Kiekuraperunat
Patatas Bravas perunat
Uuniperuna
Kasvikset
Saludin pippurikastike
Kermakastike
Aioli





