À la carte
Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja palvelu ovat tunnettuja jo vuosien takaa. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä kokeaksesi aidon andalusialaisen tunnelman!
TAPAS – ALKURUOKIA
Pikku kasarillinen chili-valkosipuliöljyssä paistettuja jättikatkarapuja. (L,G) Valitse 5 tai 10 kpl.
Valkoviinillä maustettu valkosipulikeitto, leipäkrutonkeja ja keltuaista. (M)
Valkosipulivoissa tiristettyjä etanoita espanjalaisilla juustoilla gratinoituna. (G)
Misolla maustettu sieni tar tar, keltuaista ja manchego-raastetta. (L, pyydettäessä VEG)
Marmoroitua tammenterhoilla herkutelleen mustan possun ilmakuivattua kinkkua. (M,G)
Punajuuri carpaccio, pistaasipähkinää, vegaanista parmesania, granaattiomenansiemeniä, rucolaa ja balsamicosiirappia. (VEG,G)
Ceviche päivän kalasta, limeä, chiliä, maissilastuja ja lime-aiolia. (M,G)
El classico! Friteeratut, paneroidut pässinkivekset ja paahdettua paprikakastiketta. (L,G)
Espanjalaiset paistetut mausteiset perunat, tarjoillaan aiolin kera. (M,G)
Paahdettua tomaattileipää (M, pyydettäessä G)
Lämmintä valkosipulileipää. (L, pyydettäessä G)
Tapaslajitelma jaettavaksi:
Marinoituja oliiveja, Padrón-paprikaa, Idiazabal- ja Valdeon-juustoja, Lomo Ibérico-kinkkua, Txistorra-makkaraa, sitrus-chilimarinoitua kalmaria ja minimustekalaa, tomaattileipää ja Pico de gallo-salsaa. (VL, pyydettäessä G)
CLÁSICOS DE SALUD
Cabrales-härkää. Pariloitu naudan sisäfileepihvi konjakki-sinihomejuusto kastikkeen ja talon kiekuraperunoiden kera.
CARNE Y AVES
Grillattua ibérico porsaan abanicaa, pähkinäisiä juureksia, yrtti-perunapaistosta ja sherrykastiketta. (L,G)
Paahdettua maissikananrintaa, kurpitsapyreetä, varsiparsakaalia, mojo-kastiketta ja pico de gallo salsaa (L,G )
PESCADO Y VERDURAS
Päivän kalaa hummeriliemessä, paahdettua perunaa ja kasviksia. (L,G)
Saludin merellinen paella. Sinisimpukoita, jättikatkarapuja ja päivän kalaa. Valmistetaan kahdelle henkilölle. Valmistusaika noin 40 minuuttia. (M,G)
Äyriäisiä kahdelle:
Grillattuja jättirapuja, kalmaria ja minimustekaloja sekä sinisimpukoita. Tarjoillaan paahdettujen perunoiden, grillatun sitruunan, lime-majoneesin ja chili-valkosipuliöljyn kera. (L,G)
Lehtikaali-kikhernepestolla täytettyä portobello-sientä, paahdettua paprikakastiketta ja mantelia. (VEG, G)
Paahdettua myskikurpitsaa, kikhernemuhennosta, pähkinää, yhrttejä ja mojo-kastiketta (VEG,G)
POSTRES – JÄLKIRUOKIA
Ruokosokerilla päältä rapeaksi paahdettu perinteinen katalonialainen vanukas. Tarjoillaan tuoreiden marjojen kera. (L,G)
Biscoff-taatelikakkua, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja (M,G, pyydettäessä VEG)
Valkosuklaamoussea, karamellisoitua pistaasipähkinää ja vadelmakastiketta. (L,G)
Konjakilla liekitettyjä mansikoita kevyesti viherpippurilla maustettuna. Tarjoillaan vaniljajäätelön kera. (L,G)
Raikasta sitruunasorbettia, tuoreita marjoja ja cavaa. (Vegan, G)
Lasten lista
Lasten annoksiin voit valita mieleiset perunat ja kastikkeen. Annokset sisältävät salaattipöydän alkuruuaksi.
Grillattu härän sisäfilepihvi
Päivän kalaa paistettuna
Saludin lihapullia
Pariloituja lampaankyljyksiä
Grillattua Ibérico possua
Kikhernepestolla täytettyä sientä





Tutustu lisää
Tapas bar
Juomat
Kokoukset & juhlat
