Bodega Salud logo
a

Pippuripihvi ja sen paras kaveri

27.12.2022 | Ajankohtaista

Saludin legendaarinen pippuripihvi on kuuluisa klassikko jo 48 vuoden takaa. Taidolla grillattu Tammisen rotukarjan sisäfileepihvi saa seurakseen salaisella reseptillä valmistettua pippurikastiketta, joka vie kielen mennessään. Klassikko annosta saavutaan edelleen nauttimaan pidemmänkin matkan takaa. Pippuripihvi ja sen kastike vaativat seurakseen luonteikkaan, aromikkaan ja hieman mausteisen punaviinin. Kuten Saludin nimeä kantavan upean Toro Tempranillo de Salud punaviinin.

Viini tulee Madridista luoteeseen sijaitsevalta hedelmälliseltä korkealta tasangolta, fantastiselta viinialueelta nimeltä Toro. Se on kotoisin biodynaamisesti viljellyltä tarhalta ja valmistetaan luonnonmukaisesti. Saludin viini on ihanan puhdas ja tyylikäs ja täynnä ihastuttavia aromeita kuten villivadelmaa, punaherukkaa, karhunvatukkaa ja mausteisuutta. Keskitäyteläinen ja miellyttävän tanniininen viini jättää silkkisen pehmeän suuntuntuman ja on juuri parhaimmillaan Saludin klassikko annoksen kanssa nautittuna.

Etiketin kultainen härkä kuvastaa niin Saludin historiaa ja asennetta sekä valmistusalueensa Toron luonnetta! Voimakkaalla asenteella, tahdolla ja taidolla valmistuu parhaat makuelämykset.
Buen provecho!

Molempia herkkuja pääset maistelemaan Saludiin alla olevan pöytävarauslinkin kautta:
Varaa Bodega Salud – DinnerBooking 
Nähdään Saludissa!

Seuraa saludia somessa