À la carte
Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja palvelu ovat tunnettuja jo vuosien takaa. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä kokeaksesi aidon andalusialaisen tunnelman!
Tutustu lisää
Tapas bar
Juomat
Kokoukset & juhlat
TAPAS – ALKURUOKIA
Pikku kasarillinen chili-valkosipuliöljyssä paistettuja jättikatkarapuja. (L,G) Valitse 5 tai 10 kpl.
Etanoita valkosipuliöljyssä espanjalaisilla juustoilla gratinoituna. ( pyydettäessä G)
Kesäisen raikas siika ceviche, jossa maistuu lime, tuore kurkku ja chili. (M,G)
Paistettuja kampasimpukoita ja valkosipuli-yrttiöljyä. Kaveriksi rapeaksi friteerattua lehtikaalia ja paahdettuja pähkinöitä. (L,G)
Chilillä ja valkosipulilla maustettuja minimustekaloja ja chorizo-makkaraa rommissa keitettynä. (L,G)
Rapsakkaa possun kylkeä, ananas-chilisalsaa ja paprika-kastiketta (M,G)
Klassinen tartar naudan sisäfileestä. Lisänä pikkelöityä sipulia, Worcester-majoneesia ja raastettua Manchego-juustoa. (L)
Silkkisen pehmeää kukkakaali-pyreetä ja rapeaksi paistettuja sieniä ja sipulia (L,G)
Lämmin kesäinen kasvissalaatti. Grillattua kurpitsaa ja parsaa, paahdettuja siemeniä ja pähkinöitä sekä Harissa-majoneesia. (VEGAN, G)
Tuorejuustolla sivelty leipä, jossa täytteenä Serranon kinkkua, tomaattia, pähkinöitä, lehtikaalia ja viikunaa (L)
Marmoroitua tammenterhoilla herkutelleen mustan possun ilmakuivattua kinkkua. (M,G)
El classico! Friteeratut, paneroidut ja konjakilla liekitetyt pässinkivekset. Tarjoillaan aiolin ja paprika-kastikkeen kera. (L,G)
Espanjalaiset paistetut mausteiset perunat, tarjoillaan aiolin ja paprika-kastikkeen kera. (M,G)
CLÁSICOS DE SALUD
Cabrales-härkää. Pariloitu naudan sisäfileepihvi konjakki-sinihomejuusto kastikkeen ja talon kiekuraperunoiden kera.
CLÁSICOS históricos
Matadorin miekassa kypsennetty härän sisäfileepihvi (150g). Filee liekitetään konjakilla ja tarjoillaan peruna-sipulipaistoksen, herkkusienten ja kasvisten sekä vankan punaviinikastikkeen kera. (L,G )
Asiakkaidemme suuri toiveuusinta suoraan 80-luvulta! Muhkea, kuumalle vehnäohukaiselle katettu annos. Katkarapujen kanssa suikaleina nopeasti pariloitua härän ulkofileetä, vihreää pippuria ja sipulia sekä chili- ja valkosipulikastiketta. Juustokuorrutus.
CARNE Y AVES
Saludin kana-chorizopaella. Valmistetaan kahdelle henkilölle. Valmistusaika on noin 40 minuuttia. (M,G)
PESCADO Y VERDURAS
Josper grillissä grillattua turskaa, yrteillä maustettuja perunoita sekä kauden kasviksia ja Cava-kastiketta.
(L,G )
Saludin merellinen paella. Sinisimpukoita, rapuja ja lohta. Paella valmistetaan kahdelle henkilölle ja sen valmistusaika on n. 40 minuuttia. (M,G)
Mausteisella karamellikastikkeella glaseerattua seesamitofua ja parsakaalia sekä parsaa. Tarjoillaan raikkaan ja lime-korianteri riisin kera. (VEGAN, G)
Kukkakaali ja avocado täytteiset tortillat. Lisänä kesäisiä kasviksia päivän valikoiman mukaan sekä sitrusöljyä ja Sriracha-majoneesia. (VEGAN, pyydettäessä G )
POSTRES – JÄLKIRUOKIA
Ruokosokerilla päältä rapeaksi paahdettu perinteinen katalonialainen vanukas. Tarjoillaan tuoreiden marjojen kera. (L,G)
Raikasta, mausteista hedelmäsalaattia, rapeaa Granola crumblea ja appelsiinilla maustettua mascarponea. (L )
Sitruuna marenkia, tuoreita kesäisiä marjoja ja passionhedelmää sekä vadelmakastiketta (VEGAN ,G)
Turrón-suklaakakkua ja espanjalaisella brandylla terästettyä kinuskikastiketta. Tarjoillaan paahdettujen pähkinöiden ja appelsiinijäätelön kera. (G, pyydettäessä L)
Konjakilla liekitettyjä mansikoita kevyesti viherpippurilla maustettuna. Tarjoillaan vaniljajäätelön kera. (L,G)
Raikasta sorbettia päivän valikoiman mukaan sekä sitrusliköörillä marinoituja mansikoita. (M, pyydettäessä VEGAN)
Lasten lista
Lasten annoksiin voit valita mieleiset perunat ja kastikkeen. Annokset sisältävät salaattipöydän alkuruuaksi.
Perunamuusi
Ranskanperunat
Kiekuraperunat
Patatas Bravas perunat
Uuniperuna
Kasvikset
Keltainen riisi
Saludin pippurikastike
Kermakastike
Aioli
Maustevoi