Loppuvuoden ja juhlakauden kunniaksi olemme laatineet erityisen juhlavan herkuttelumenun. Espanjalainen juhlamenumme on saanut inspiraationsa loppuvuoden suurista juhlapyhistä: joulusta, uudesta vuodesta ja loppiaisesta.
Menu on tarjolla 18.11.25-5.1.26.
CENTOLLA CON SABAYÓN DE ENELDO
Merenelävät ovat Espanjassa perinteisesti juhlaruokaa. Nochebuenan, eli jouluaaton illalliselle pöytään tuodaan parhaat mahdolliset raaka-aineet. Merenelävät sopivat tähän rooliin täydellisesti. Saludin juhlamenun alkuruokana on
grillattua kuningasravun koipea ja tilli-sabayonia (L,G)
Cava Rosado brut 12cl
FILETES DE RUBIA GALLEGA CON PATATAS DE ROMERO & CHIMICHURRI
Espanjassa ajatellaan, että Nocheviejan, vuoden viimeisen illallisen tulisi olla runsas, jotta uusi vuosi olisi hyvä ja vauras. Laadukas liha symboloi juhlavuutta, vaurautta ja “hyvää alkua”.
Juhlamenumme pääruokana on grillattua Rubia Gallega fileetä (150g),
joka on espanjalainen luksusnaudanliha, tunnettu poikkeuksellisesta marmoroinnistaan, mehevyydestään ja täyteläisestä maustaan, joka tekee siitä yhden maailman parhaista lihoista. Tarjoilemme sen
rosmariiniperunoiden ja chimichurrin kera. ( L,G)
Marques de Murrieta Reserva 2021, Rioja 16cl
TARTA DE CHOCOLATE DE DUBAI
Espanjalainen loppiaispäivä Día de Reyes on yksi vuoden tärkeimmistä juhlista. Silloin vietetään Kolmen itämaan tietäjän saapumista. Espanjassa juuri tietäjät, eivät joulupukki, tuovat lapsille lahjat. Espanjalaiset odottavat Día de Reyes -päivältä jotain erityistä ja makeaa. Juhlamenumme päättyy itämaisen ylellisyyden hengessä suussa sulavan herkulliseen
Dubai-suklaakakkuun.
Sinols Garnatxa de l’Elmpòrda 8cl
Menun hinta 98€
viinipaketti 39€












