Ohita navigaatio

Arroz! Espanjalaisia riisiruokia Saludissa 8.-28.2.23

Arroz! Espanjalaisia riisiruokia Saludissa 8.-28.2.23

Riisi on ehdottoman elintärkeä espanjalaiselle gastronomialle ja tärkeä osa maan ruokavaliota. Espanja onkin Euroopan toiseksi suurin riisintuottaja. Useasti parrasvaloissa paistatteleva Paella on monelle jo varsin tuttu, mutta jos kaikki espanjalaiset riisireseptit kasattaisiin yksiin kansiin, tulisi teoksesta vähintään Don Quijoten paksuinen eepos.

Helmikuussa kokkaamme erilaisia riisiherkkuja eri puolista Espanjaa. Ihastuttavia riisiruokia tarjoillaan 8.-28.2. aina iltaisin lounasajan jälkeen sekä viikonloppuisin koko päivän.
Arroz-listalta löydät mm. ihastuttavan mustan herkun Arros Negron joka tarjoillaan mustekalan kera sekä perinteisen Valencialaisen paellan. Arroz al horno eli uunissa kypsennetyn riisi ruoka maustuu espanjalaisella makkaralla ja kuuluisaa Arroz a bandaa tarjoilemme paahdetun turskan kera. Paella con verduras eli kasvispaella onkin harvinaisempi, mutta sitäkin listalta löytyy. Aterian voi päättää perinteiseen makeaan riisijälkiruokaan Arroz con lecheen.

Muistathan varata pöydän!
Varaa Bodega Salud – DinnerBooking