Ohita navigaatio

Salud Keskustorin Kesäkeitaalla

Salud mukana Keskustorin Kesäkeitaalla

Tampereen keskustorille Raatihuoneen ja Tampereen teatterin väliin nousee tänä kesänä ensimmäistä kertaa ikinä upea yhteisterassi. Yhteistyössä Tampereen kaupungin ja seitsemän muun ravintolayrityksen kassa Salud on luonnollisesti terassilla mukana tuomassa kaupunkilaisille ja matkailijoille pienen palan Espanjaa keskelle Tamperetta koko kesän ajan.

Saludin myyntipisteellä Torilla tarjoilemme ihania espanjalaisia viinejä, cavaa sekä cervezaa. Takuuvarmoina janon sammuttajina kesäkuumalla toimii Saludin Sangria, Rebujito sekä Clara, janojuomat joita myydään niin laseittain, kuin kannuittainkin. Kaikkia edellä mainittuja saa myös alkoholittomina versioina.

Mikä voisikaan olla Saludilaisempaa kuin GRILLI? No sehän on mukana torilla, tottakai!
Grillaamme Ibérico-possua ja kasviksia, joilla täytämme herkulliset espanjalaiset Bocadillos-leivät. Pieneen nälkään tai viinilasin kylkeen voi tilata patatas bravas perunoita tai tapaslajitelman.

Keskustorin Kesäkeitaalla on noin 350 asiakaspaikkaa, useita ravintoloita, aktiviteetti alueita ja paljon muuta, siellä viihtyy varmasti myös perheen pienimmät. Poikkea lounaalle tai iltaa istumaan!

Kesäkeidas palvelee 1.7.-19.9.2021.
Torilla Salud palvelee elokuussa 14:00-22:00/23:00 , mutta huonon sään sattuessa terassi on kiinni.

Torilla tavataan!